24.01.2014, kello 09.09

Energia-alan kesätyökampanja käynnistyi

”Sanoita itsellesi kesäduuni” on energia-alan yritysten tammikuun lopussa käynnistyvä kesätöiden hakuun aktivoiva kampanja. Kampanjan tavoitteena on ehkäistä nuorten syrjäytymistä, esitellä energia-alan ammatteja ja innostaa etsimään kesätyöpaikkoja.

Kampanjan yhteydessä ylä-asteikäisille nuorille arvotaan kahden viikon työpestejä eri puolilla Suomea toimiviin energia-alan yrityksiin. Kahden viikon työpestejä markkinoidaan nuorille ”Tutustu työelämään ja tienaa” -tunnuksen avulla. Näitä työpaikkoja ei haeta tavanomaisten työpaikkahakemusten avulla – hakemuspapereiden sijaan hakijan on sanoitettava, räpättävä tai runoiltava teksti jostain energia-alan ammatista, joihin voi tutustua www.energiamaailma.fi -sivustolla.

Energia-alan kesätyöpaikkakampanja käynnistyi 21.1.–23.1. järjestettävillä NextStep-messuilla. NextStep-messut tarjoavat laajasti koulutus- ja työpaikkavaihtoehtoja nuorille, silla ne järjestetään yhteistyössä oppilaitosten, opetusviranomaisten, opinto-ohjaajien ja työmarkkinajärjestöjen kanssa. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. Messuilla vierailee vuosittain noin 20 000 kävijää.

Tulosta

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit